We luisteren eerst en daarna bedenken we samen met jou een behandelplan!

Afspraak maken

Bij Huidzorg Delft behandelen we uitsluitend op afspraak. Via ons online afspraakportaal kun je een afspraak met ons maken:

Maakt u een afspraak voor een intakegesprek? Houdt dan rekening met de kosten die verbonden zijn aan dit intakegesprek.

 

 

 

Inloggen op het afspraakportaal

Wanneer je voor de eerste keer bij ons komt, klik je in het online afspraakportaal op ‘Intake plannen.’

Wanneer je als bestaande patient bij ons een afspraak wilt maken, klik je eerst op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’. Vervolgens voer je het e-mailadres in waar je bij ons mee bekend bent en maak je een wachtwoord aan. Je ontvangt een bevestigingsemail waarna je kunt inloggen in het systeem om een afspraak in te plannen.

Vragen?

Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend is Danielle de Ruiter aanwezig om jouw vragen te beantwoorden via 015-2561806. Als je in de middag of avond belt en je oproep niet wordt beantwoord, dan zijn wij allemaal aan het behandelen. Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Intakegesprek

Voor het eerste intakegesprek reserveren wij altijd 30 minuten. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan wordt een extra gesprek ingepland. Tijdens het intakegesprek worden al jouw vragen, wensen en verwachtingen met je besproken. Een van ons onderzoekt je huid en stelt je vragen over jouw huidklacht(en). Vervolgens geven we je advies en stellen wij in overleg met jouw een persoonlijk behandelplan op. Ook geven wij je een bijbehorende prijsindicatie. Er kan een afspraak ingepland worden voor de eerste behandeling, nadat je mondeling en schriftelijk toestemming hebt verleend. Aan het intakegesprek zijn kosten à €35.00 verbonden. Indien gekozen wordt om laser of IPL therapie in te zetten, dan zullen deze kosten worden verrekend met de eerste behandeling.

Medische vragenlijst

Voorafgaand aan het intakegesprek sturen wij je een informatiepakket van onze praktijk en een medische vragenlijst toe. Wij vragen je deze ingevuld en ondertekend mee te nemen naar het intakegesprek. Het is voor ons van belang om te weten hoe jouw algemene gezondheid is, want dan kunnen we daar tijdens de behandeling rekening mee houden. Neem eventueel je medicijnenlijst en/of een verwijsbrief mee. Ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je moeder, vader of een voogd  verplicht aanwezig zijn bij het intakegesprek.

Vergoeding en verwijzing

De vergoedingen van behandelingen door een huidtherapeut verschillen bij iedere zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de soort behandeling die voor jouw klachten de juiste is en de soort zorgverzekering die je hebt. Veel therapieën worden gedeeltelijk of geheel vergoed. Jouw zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke rechten je hebt op vergoeding.

Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding, dan heb je in elk geval een verwijzing nodig van je huisarts of je specialist. Maar je hebt niet voor al onze behandelingen een verwijzing nodig…. Je kunt dus ook op eigen initiatief contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.