We luisteren eerst en daarna bedenken we samen met jou een behandelplan!

Afspraak maken

Bij Huidzorg Delft behandelen we uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken kun je ons bellen op: 015 – 25 61 806. Of je stuurt ons een email: info@huidzorgdelft.nl of je vult het contactformulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend is Danielle de Ruiter aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of afspraken in te plannen. Als je in de middag of avond belt en je oproep niet wordt beantwoord, dan zijn wij allemaal aan het behandelen. Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Afspraak wijzigen

Om je afspraak te wijzigen kan je ons tijdens openingstijden telefonisch of per e-mail bereiken. Ook kan je ons buiten openingstijden e-mailen of de voicemail inspreken.

Je moet je afspraak tenminste 48 uur van tevoren te wijzigen. Als je niet op tijd annuleert of niet verschijnt, dan brengen wij de door jou gereserveerde tijd wel bij je in rekening. We hebben dan immers niemand anders kunnen helpen, die 48 uur limiet zorgt ervoor dat we die tijd aan iemand anders kunnen besteden. Je ontvangt dan een factuur per mail van ons, want je zorgverzekeraar vergoed deze kosten niet.

Intakegesprek

Voor het eerste intakegesprek reserveren wij altijd 30 minuten. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan wordt een extra gesprek ingepland. Tijdens het intakegesprek worden al jouw vragen, wensen en verwachtingen met je besproken. Een van ons onderzoekt je huid en stelt je vragen over jouw huidklacht(en). Vervolgens geven we je advies en stellen wij in overleg met jouw een persoonlijk behandelplan op. Ook geven wij je een bijbehorende prijsindicatie. Er kan een afspraak ingepland worden voor de eerste behandeling, nadat je mondeling en schriftelijk toestemming hebt verleend.

Medische vragenlijst

Voorafgaand aan het intakegesprek sturen wij je een informatiepakket van onze praktijk en een medische vragenlijst toe. Wij vragen je deze ingevuld en ondertekend mee te nemen naar het intakegesprek. Het is voor ons van belang om te weten hoe jouw algemene gezondheid is, want dan kunnen we daar tijdens de behandeling rekening mee houden. Neem eventueel je medicijnenlijst en/of een verwijsbrief mee. Ben je jonger dan 16 jaar, dan moet je moeder, vader of een voogd  verplicht aanwezig zijn bij het intakegesprek.

Vergoeding en verwijzing

De vergoedingen van behandelingen door een huidtherapeut verschillen bij iedere zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de soort behandeling die voor jouw klachten de juiste is en de soort zorgverzekering die je hebt. Veel therapieën worden gedeeltelijk of geheel vergoed. Jouw zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke rechten je hebt op vergoeding.

Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding, dan heb je in elk geval een verwijzing nodig van je huisarts of je specialist. Maar je hebt niet voor al onze behandelingen een verwijzing nodig…. Je kunt dus ook op eigen initiatief contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Ja, ik wil graag één keer per maand tools voor een gezonde huid.

Om u in behandeling te kunnen nemen verzoeken wij u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacy policy * .
 
Velden met een * zijn verplicht