Behandelingen

Huidzorg Delft biedt verschillende behandelingen aan. We hebben ze onderverdeeld in drie categorieën:

Hieronder zie je per categorie welke behandelingen wij je kunnen bieden. Wij zijn allemaal multifunctioneel inzetbaar. Het gaat erom dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt en ook in de frequentie die passend is. Je wordt in de regel door één van ons verzorgd, maar in principe kan elk van ons jouw klachten behandelen.

Ons adagium is dat wij jouw vraag altijd heel serieus nemen en dat betekent dat als wij denken dat wij jou niet de beste zorg kunnen bieden, wij je altijd zullen verwijzen naar een andere specialist!

Wij werken ook samen met de poli Dermatologie van het Reinier de Graaf ziekenhuis, voor gezamenlijke behandelingen worden de afspraken gemaakt via de poli van het ziekenhuis.

Ook vind je in dit hoofdstuk een aparte sectie over alle apparatuur die wij gebruiken in onze praktijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld LPG apparaten om endermotherapie te kunnen geven. Daarnaast beschikken wij over geavanceerde laserapparatuur van Candela, zoals de Gentle Max Pro en Nordlys. Wij staan ervoor om jou de best mogelijke behandeling te geven, daarbij hoort ook dat wij de beste apparatuur in huis hebben!

Huidtherapie

Huidverbetering

Medische behandelingen

keymodulle lpg

Endermotherapie wordt uitgevoerd met een LPG apparaat, binnen huidzorg Delft werken wij met het professionele apparaat de Keymodule 2 CelluM6. De letters LPG staan voor Louis Paul Guitay, de uitvinder van deze techniek. Het LPG-apparaat maakt in combinatie met een vacuüm massage in- en uitrollende en knedende bewegingen die het bindweefsel, de bloedvaten en het lymfestelsel beïnvloeden. Onder meer patiënten met oedeem hebben veel baat bij dit apparaat. Voor meer informatie van de fabrikant klik hier.

Afspraak maken?

Kennismakingsaanbod