het onder controle brengen van acné en je huid helpen zich te helen

Acné-therapie

Voor een effectieve behandeling van Acne Vulgaris en/of Acne Conglobata oftewel puistjes, mee-eters, ontstekingen of acné-littekens van acné draait Huidzorg Delft haar hand niet om. De acné-therapie verschilt per persoon en per acné-vorm. De behandeling wordt door ons afgestemd op de ernst van jouw acné, de klachten die je hebt, eventuele medicatie die je gebruikt en de conditie van je huid. Het doel van de behandeling is het onder controle krijgen van de acné en de door acné veroorzaakte huidschade, zoals roodheid en littekens.

Acnetherapie
Fraxx

Therapie

Lotion De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging van de huid met een speciale lotion. De huid wordt vervolgens gereinigd waarbij mee-eters, puistjes en onderhuidse ontstekingen worden aangeprikt en het talg wordt verwijderd. Als afsluiting van de behandeling wordt een hydraterende crème aangebracht.

Behandelingen Afhankelijk van de activiteit van de acné en de behandelmethode die wordt toegepast, raden wij aan elke 1-6 weken een behandeling te ondergaan. Zodra de acné onder controle  is of niet meer actief wordt, bouwen we de frequentie van de behandelingen af. Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Resultaat Gedurende het behandelproces merk je dat je huid rustiger en egaler wordt. De hoeveelheid mee-eters en ontstekingen nemen af en acné-uitbraken komen zullen minder vaak en minder heftig voor.

Resultaat versnellers

  1. Sebacia: Huidzorg Delft biedt als enige kliniek in Zuid-Holland de unieke behandelmethode Sebacia aan. Tijdens de Sebacia acné-behandeling worden kleine gouddeeltjes (Sebacia micropartikels) via de huidporiën in de talgklieren gemasseerd, waarna de deeltjes met een laser worden opgewarmd en de talgklieren stoppen met de talg productie.
  2. Peelings: Huidzorg Delft biedt verschillende typen peelings aan met elk hun specifieke eigenschappen. Met peelings verwijderen we onder meer de dode huidcellen waardoor het talg in je huid vermindert en het heeft tegelijk een egaliserend effect op je huid;
  3. Laserbehandeling bij actieve acné, rest acné en acné-littekens; Afhankelijk van de acné-vorm adviseert huidzorg Delft het type laser. Met verschillende lasers wordt gewerkt op een actieve acné, rest acné en acné-littekens. De lichtenergie bevordert de celdeling en weerbaarheid van de huid. Als gevolg van de warmteontwikkeling door de laser verminderen ook de ontstekingen;
  4. Microdermabrasie: Bij deze behandeling wordt er een fijne straal steriele microkristallen vacuüm langs de huid gezogen. Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje verwijderd. Behandeling met Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vernieuwing van cellen en daarmee het collageen in de huid, het egaliseert de huidskleur en verbetert de doorbloeding;
  5. Camouflagetherapie: Binnen huidzorg Delft werken we met Jane Iredale, dit minerale camouflageproduct is zeer geschikt voor een acné-huid.

Tarieven

Acnetherapie vanaf € 42.50
Combinatie met Peeling vanaf € 53.50
Combinatie met Laser vanaf € 150.00
Combinatie met Microdermabrasie vanaf € 95.00
Combinatie met Sebacia vanaf € 600.00 (kuur 3 behandelingen)

Vragen over de acné-therapie?