Het onder controle brengen van acne en je huid helpen zich te helen.

Acne behandeling

Voor een effectieve behandeling van Acne Vulgaris en/of Acne Conglobata oftewel puistjes, mee-eters, ontstekingen of acne-littekens van acne draait Huidzorg Delft haar hand niet om. De acne-therapie verschilt per persoon en per acne-vorm. De behandeling wordt door ons afgestemd op de ernst van jouw acne, de klachten die je hebt, eventuele medicatie die je gebruikt en de conditie van je huid. Het doel van de behandeling is het onder controle krijgen van de acne en de door acne veroorzaakte huidschade, zoals roodheid en littekens.

acnetherapie huidkliniek huidzorg delft rijswijk
ipl-vaten-pr-optie huidkliniek huidzorg delft rijswijk

Acne therapie

Reiniging De acne behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging van de huid met een speciale gezichtsreiniger. De huid wordt vervolgens gereinigd waarbij mee-eters, puistjes en onderhuidse ontstekingen worden aangeprikt en het talg wordt verwijderd. Als afsluiting van de behandeling wordt een hydraterende crème aangebracht.

Behandelingen Voor diverse acne behandelingen kun je terecht bij Huidzorg Delft en Rijswijk. Afhankelijk van de activiteit van de acne en de behandelmethode die wordt toegepast, raden wij aan elke 1-6 weken een behandeling te ondergaan. Zodra de acne onder controle is of niet meer actief wordt, bouwen we de frequentie van de behandelingen af. Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Resultaat Gedurende het behandelproces merk je dat je huid rustiger en egaler wordt. De hoeveelheid mee-eters en ontstekingen nemen af en acne-uitbraken komen zullen minder vaak en minder heftig voor.

Resultaat versnellers

  1. Peelings: Huidzorg Delft en Rijswijk biedt verschillende typen peelings aan met elk hun specifieke eigenschappen. Met peelings verwijderen we onder meer de dode huidcellen waardoor het talg in je huid vermindert en het heeft tegelijk een egaliserend effect op je huid;
  2. Laserbehandeling bij actieve acne, rest acne en acne littekens; Afhankelijk van de acne vorm adviseert huidzorg Delft het type laser. Met verschillende lasers wordt gewerkt op een actieve acne, rest acne en acne littekens. De lichtenergie bevordert de celdeling en weerbaarheid van de huid. Als gevolg van de warmteontwikkeling door de laser verminderen ook de ontstekingen en wordt de huid egaler;
  3. Microdermabrasie: Bij deze behandeling wordt er een fijne straal steriele microkristallen vacuüm langs de huid gezogen. Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje verwijderd. Behandeling met Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vernieuwing van cellen en daarmee het collageen in de huid, het egaliseert de huidskleur en verbetert de doorbloeding;
  4. Camouflagetherapie: Binnen huidzorg Delft werken we met Jane Iredale, dit minerale camouflageproduct is zeer geschikt voor een acne-huid.

Tarieven

Acnetherapievanaf€ 50.00
Combinatie met Peelingvanaf€ 75.00
Combinatie met Laservanaf€ 150.00
Combinatie met Microdermabrasievanaf€ 95.00

Vragen over de acné-therapie?

Kennismakingsaanbod