nieuwste en meest effectieve lasertherapie om je huid van acné-littekens te genezen

Acné Lasertherapie

Veel jongeren krijgen last van acné en er zijn veel volwassenen die last blijven houden van acné en de acné-littekens die daardoor worden gevormd. Acné kan heftige littekens achterlaten. Door agressieve ontstekingen blijven er putjes, vlekjes, verdikkingen en pigmentvlekken in de huid achter. Huidzorg Delft is dé specialist in (acné)-littekens laserbehandeling als ook de actieve acné.

Fraxx
Nordlys

Therapie

Om acné-littekens te behandelen maken wij gebruik van fractionele lasertherapie. Naast acné-littekens kunnen ook andere huidproblemen, zoals (chirurgische) littekens, striae en huidverbetering met deze techniek worden behandeld.

Lasertherapie De duur van de acné laserbehandeling varieert tussen de 30- 60 minuten. Het te behandelen huidgebied wordt afgetekend. Dan wordt met een rollende beweging in drie verschillende richtingen de huid behandeld. In de laser zit een koelingsysteem in het handvat waardoor je huid gelijk wordt gekoeld, dat maakt de behandeling ook draaglijk. Vervolgens wordt je huid per huidsegment gekoeld met een speciale koelingsroller en coldpacks. Kleine warme tintelingen of prikjes zijn voelbaar.
Na de behandeling brengen we dan een nabehandelingscreme aan op je huid. De crème mag onbeperkt worden gebruikt om het herstel van je huid te bevorderen.

Resultaat De gefractioneerde laserbehandeling zorgt ervoor dat schade aan bindweefsel hersteld, met als resultaat een gladdere en sterkere huid. De doorbloeding en pigmentatie in de littekens verbeteren en diepe littekens worden oppervlakkiger, waardoor ze minder zichtbaar zijn.

Behandelingen

Aantal behandelingen Afhankelijk van het soort acné-littekens, zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. De pauze tussen de behandelingen is 4 weken. Het opbouwen van nieuw collageen in je huid heeft tijd nodig. Omdat het resultaat van de behandeling pas 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar is, beginnen we met meestal met een kuur van 3 behandelingen. Daarna plannen we een evaluatiemoment en kijken we samen of het gewenste behandelresultaat is bereikt of dat we een nieuwe behandelserie starten. 

Nabehandeling Na de behandeling kan je huid er rood uitzien en wat ruw aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Gemiddeld heeft je huid 3 tot 10 dagen een licht gebruinde kleur en is mogelijk een wat ruwe huid in de vorm van minuscule stipjes. Dat is het patroon van de laserpulsen, dat is overigens nauwelijks zichtbaar.

Camouflage Na de behandeling mag je huid worden gecamoufleerd met minerale make- up. Huidzorg Delft werkt met de producten van Jane Iredale, deze producten zijn niet alleen dekkend, maar geven ook een goede bescherming en hebben kalmerende eigenschappen.

Tarieven

Enkele littekens vanaf € 175.00
Deel gelaat (bv wangen) vanaf € 200.00
Gelaat € 350.00

Gebruikt apparaat

Laser Huidzorg Delft maakt gebruik van de meest effectieve en nieuwste behandelmethode, de Nordlys Ellipse Fraxx 1550nm, een Erbium Glass laser. Deze unieke manier van behandelen zorgt voor huidvernieuwing door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine in de dermis (diepere huidlagen).

Korte hersteltijd Deze bijzondere lasertechniek onderscheidt zich van andere gefractioneerde laserbehandelingen door de extreme korte pulsduur, dat resulteert in een intensieve behandeling met een relatief korte herstelperiode.

Vragen over acné lasertherapie?