Wij werken met de beste apparatuur, want goed gereedschap is echt het halve werk.

Hoogwaardige apparatuur

Wij werken met de beste apparatuur. Om goede zorg te leveren is het van groot belang dat we met apparaten werken, die dat ook mogelijk maken. Wij geloven dat jij namelijk de best mogelijke zorg verdient. Wij willen dat jij daarom graag bij ons komt. Wij gaan ervoor dat jij zo de grootst mogelijke kans hebt om je kwaliteit van leven te verbeteren. Daar doen wij het voor! Goed gereedschap is het halve werk…

Zo werken we sinds begin 2019 als eerste praktijk in Nederland met de Gentle Max Pro. Fantastische laser, zowel voor ons als voor jou! Ook hebben wij in de praktijk 2 grote en ook kleine LPG Keymodule’s tot onze beschikking. Prijzig…ja, maar onontbeerlijk voor oedeem- en littekentherapie als je het ons vraagt!

Gentle Max Pro

Indicaties

Bij Huidzorg Delft hebben we sinds dit jaar de beschikking over de nieuwe Candela Gentle Max Pro, Nd Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). Deze laser geldt wereldwijd als de gouden standaard voor de behandeling van ongewenste haargroei bij lichte en getinte huidtypen. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in Laser ontharen. Snel, uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven.

Voordelen van dit apparaat ten opzichte van andere apparaten:

Deze laser combineert het beste van twee systemen; het Nd Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). Hierdoor kunnen we met deze laser verschillende aandoeningen behandelen, zoals beenvaten, couperose pigmentvlekken, acne en overbeharing. Door het ND;Yag systeem is het ook mogelijk om permanent te ontharen op de gepigmenteerde huid. Dit systeem is het enige waarvan bewezen is dat het geen schade toebrengt aan het huidpigment. Welke techniek gebruikt wordt is geheel afhankelijk van de indicatie en de kleur van de huid.

medi-blend

Blendette

medi-blend

De Blendette+ is een computergestuurd Blend- en diathermie apparaat waarmee het elektrisch epileren enorm gemakkelijk wordt gemaakt. De Blendette+ is uitermate geschikt voor elektrische epilatie en coaguleren van kleine goedaardige plekjes.

CryoPen

Cryopen

De Cryopen gebruiken wij bij het verwijderen van goedaardige huidplekjes.

Met de CryoPen kunnen wij makkelijk, snel en doeltreffend fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en alle andere goedaardige huidtumoren verwijderen. De Cryopen beschikt over een sterke hoeveelheid direct inzetbare vrieskracht. Het apparaat is heel precies, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo voorkomen we verder ongemak bij jou, omdat omliggende gezonde huid niet wordt ‘meebehandeld’…

Voordelen

 • Succesvol behandelen van vele goedaardige huidoneffenheden
 • Behandeling is snel en efficiënt, zonder ongewenste bijwerkingen en risico’s
 • Geen verdoving nodig
Cryopen
deep oscillation

Deep Oscillation®

deep oscillation

Deep Ossilation wordt bij Huidzorg Delft ondersteunend toegepast binnen de integrale oedeemtherapie. Deep Oscillation® produceert elektrostatische impulsen waardoor trillingen ontstaan op celniveau. Door deze trillingen wordt stilstaand weefsel in beweging gebracht. Cellen in ons lichaam hebben een natuurlijke trilling, bewegen ze niet dan sterven ze af (degeneratie). Bij een trauma kan deze trilling verstoord worden. De Deep Oscillation® zorgt ervoor dat de cel statisch geladen wordt. Dit wordt elektrisch opgewekt met een wisselende + en – (aantrekken en afstoten), waardoor de cellen in de juiste trilling terug worden gebracht. Op deze manier herstelt de cel sneller.

In tegenstelling tot andere behandelmethoden komt de therapeutische werking van binnenuit waardoor er met weinig druk gewerkt kan worden. De elektrostatische impulsen van de Deep Oscillation® creëren een aangename, diep effectieve trilling in de huid, bindweefsel, vetweefsel, spieren, bloed- en lymfevaten tot een diepte van 8 cm! De reden dat de Deep Oscillation® deze diepte kan bereiken is dat het een lichaamseigen behandelmethode is. Het lichaam herkent de trilling waardoor de trilling geabsorbeerd wordt in plaats van afgestoten.

LPG Keymodule

keymodulle lpg

Endermotherapie is een therapie waarbij pathologische en esthetische veranderingen in het bindweefsel worden behandeld. Endermotherapie wordt uitgevoerd met een LPG apparaat, binnen huidzorg Delft werken wij met het professionele apparaat de Keymodule 2 CelluM6. De letters LPG staan voor Louis Paul Guitay, de uitvinder van deze techniek. Het LPG-apparaat maakt in combinatie met een vacuüm massage in- en uitrollende en knedende bewegingen, die het bindweefsel, de bloedvaten en het lymfestelsel beïnvloeden.

Indicaties

keymodulle lpg
pneumatisch compressietherapie

Lymphastim- Pneumatische compressie therapie

pneumatisch compressietherapie

De behandelingen binnen de intergrale oedeemtherapie worden onder andere ondersteund door de lymphastim 12 Pro, welke werkt volgens het Pneumatische compressietherapie principe. Speciale meerkamermanchetten met overlappende kamers geven een voorgeprogrammeerde massage, die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie door het lichaam stimuleert, net zoals bij manuele lymfedrainage en ambulante compressietherapie.

Eigenschappen Lymphastim

 • Klinisch bewezen behandelmethode
 • Overlappende kamers voor een vriendelijke, homogenere behandeling
 • Elektronisch druk controle systeem
 • Regelbare cyclustijd, druk, gradiënt, behandelingsduur en behandelsnelheid
 • Mogelijkheid tot aansluiting van tweede manchet
 • Automatisch leegpompen van manchet na behandeling
 • Behandelprogramma’s van distaal naar proximaal en van proximaal naar distaal
  Moistermeter

Nordlys bij Ellipse

Apparatuur

Het apparaat is ontwikkeld door Ellipse uit Denenmarken. Ellipse introduceerde haar nieuwste IPL-laser in 2017: de Nordlys voor Laser en IPL-behandelingen. De Nordlys combineert een, niet-ablatieve Frax 1550 en unieke Selective Waveband Technology (SWT) handstukken en ondersteunt hiermee een breed scala van toepassingen op dermatologisch en esthetisch gebied. De Nordlys bij Ellipse is de ultieme keus voor de behandeling van vasculaire- en pigmentlaesies, littekens en skin rejuvenation. Huidzorg Delft biedt met dit een uniek laserplatform een comfortabelere, vrijwel pijnloze en snelle behandeling met een uitstekend resultaat!

Indicaties

Apparatuur
Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Onze microdermabrasie behandelingen worden uitgevoerd met het Ultrapeel II apparaat van Mattioli. De Ultrapeel II is de meest innovatieve en technologisch geavanceerde medische microdermabrasie van Mattioli. De Ultrapeel II geeft ons de mogelijkheid een scala aan behandelingen aan te bieden.

Ultrapeel II

ultrapeel

Een peeling behandeling met de Ultrapeel II zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Tevens is de huid ontvankelijker voor huidverzorgingspreparaten zoals bijvoorbeeld een peeling. Een fijne straal van (steriele) kristallen wordt door middel van een vacuüm langs de huid gezogen en verwijdert zo de oppervlakkige huid.

Behandelingen kunnen op drie diepte-niveaus worden uitgevoerd:

Niveau 1: Verwijdering van de oppervlakkige dode huidcellen
Niveau 2: Diepe behandeling van de opperhuid (tot op de lederhuid)
Niveau 3: Diepe behandeling tot in de lederhuid

ultrapeel
Zapper

Zapper

Zapper

De Zapper wordt bij huidzorg Delft ingezet bij het verwijderen  van goedaardige huidplekjes.

De Zapper is een apparaat dat op veilige laagstroom werkt. Tijdens de behandeling wordt met een puntige elektrode warmte gegeven op het te behandelen gebied. Hierdoor wordt bijvoorbeeld een fibroom of verruca seborrhoïca plat gemaakt. Met de zapper kunnen ook grotere oppervlakken op het lichaam behandeld worden.

Spot away

spot-away

De Spot Away wordt bij huidzorg Delft ook ingezet bij het verwijderen  van goedaardige huidplekjes.

De Spot Away is een apparaat dat door een lage wisselstroom veilig goed aardige huidplekjes kan verwijderen. Door deze veilige lage stroom ontstaan er aan het einde van de naald kleine vonkjes, waardoor het weefsel nauwkeurig verwijderd kan worden. Hierdoor kan een fibroom of verruca seborrhoïca plat gemaakt. 

spot-away
Moist meter

Lymfscanner Delpin

Moist meter

Nieuwe technologie voor meten oedeem

De LymphScanner is alles-in-een meetinstrument bedoeld voor het meten van vocht in het interstitium en de effecten van de toegepaste therapie.

De LymphScanner is een meetinstrument bestaande uit een probe, een ingebouwde contact-druksensor, en een scherm. Deze probe zorgt voor gebruiksvriendelijke en onafhankelijke metingen. Het scherm toont in % de gemeten waarden van het aanwezige weefselvocht tot een diepte van 2,5 mm. Het praktische en handzame ontwerp maakt het tot een ideaal hulpmiddel voor metingen in klinische settingen en therapiecentra voor de beoordeling van vocht in het interstitium en de effecten van de toegepaste therapie.

De LymphScanner werkt tweedelig: in de spot-modus wordt het % aan vocht op max. 2,5 mm in de huid gemeten en in de scan-modus meet je op dezelfde manier het % aan vocht. Je kunt hier met een sensor over de huid heen schuiven en zoeken naar plekken in de huid waar meer of minder vocht aanwezig is.

In post-operatieve en subklinische situaties kan de LymphScanner al een verschil in vocht detecteren en opsporen.

Heb je vragen over de apparatuur die we gebruiken? Neem contact op met ons of neem contact op met de makers!

Kennismakingsaanbod