Gezien worden met een (on)opvallend mooie egale en stralende huid.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt ingezet bij onder andere wijnvlekken, acne, brandwonden of andere huidverkleuringen zoals pigmentverkleuringen, roodheden, onzuiverheden en/of littekens. Deze verkleuringen worden minder opvallend gemaakt. Door een grote variatie in kleuren van de camouflage-crèmes en/of -poeders, is het mogelijk om een onopvallende camouflage aan te brengen. Door gebruik van een speciaal fixatieproduct is de camouflage bestand tegen water en veegvast.

Camouflagetherapie
camouflagetherapie

Camouflage therapie

Behandeling Een camouflagebehandeling bestaat uit één of twee behandelingen. Tijdens deze afspraken bepaal je samen met onze huidtherapeuten de juiste kleur. Ook word je geleerd hoe je de camouflageproducten zelf het beste kan aanbrengen en gebruiken. 

Jane Iredale Naast professionele camouflageproducten werken de huidtherapeuten van Huidzorg Delft ook met het cosmeticamerk Jane Iredale. Dit merk levert minerale make-up. De producten zijn zeer huidvriendelijk en met hun licht weerkaatsende deeltjes zijn ze heel geschikt om jouw huid te laten stralen en oneffenheden te verdoezelen.

Resultaat Meestal wordt camouflagetherapie als ondersteuning van andere huid-therapeutische zorg toegepast. Het is belangrijk om je huid op een verantwoorde manier te camoufleren, zodat je huid er niet alleen mooi uitziet maar ook meteen goed wordt verzorgd.

Tarieven

Camouflagetherapie / advies en training

(excl Producten)

30 min€ 50.00

Ondersteunende producten

Passende producten Bij Huidzorg Delft en Rijswijk geven onze cliënten ook altijd advies over passende producten om je huidklachten ook thuis goed te verzorgen. We verkopen de producten in onze praktijk. Op termijn zullen we op de website ook een webshop activeren. Hieronder vind je een lijst met producten die jouw behandeling verder ondersteunen:

Vragen over camouflagetherapie?

Kennismakingsaanbod