Ouder worden we allemaal, maar mooi oud worden daar kunnen wij je bij helpen!

Huidverbetering lasertherapie

We worden nu eenmaal allemaal ouder en om zo mooi mogelijk oud te worden, is het belangrijk om je huidkwaliteit optimaal te houden. Bij Huidzorg Delft werken we met de fractionele laser; de meest effectieve en nieuwste, Nordlys Ellipse Fraxx 1550nm, een Erbium Glass laser.

Deze laser zorgt voor stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine. Door deze stimulatie worden oppervlakkige rimpels en verslapping van je huid op een effectieve manier behandeld. 

Fraxx
Fraxx
Nordlys

Lasertherapie

Laser Wij maken gebruik van de meest effectieve en nieuwste behandelmethode, de Nordlys Ellipse Fraxx 1550nm, een Erbium Glass laser. Deze unieke manier van behandelen zorgt voor huidvernieuwing, omdat in de dermis (diepere huidlagen) de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Deze bijzondere lasertechniek onderscheidt zich door de extreem korte pulsduur, waardoor de intensieve behandeling een korte herstelperiode kent.

Therapie De behandeling duurt tussen de 30- 60 minuten. Het te behandelen huidgebied wordt afgetekend. Het wordt vervolgens met een rollende beweging in drie verschillende richtingen behandeld. Ook zit er een koelingsysteem in het handvat van laser waardoor de huid gelijk wordt gekoeld, dat maakt de behandeling draaglijk.

Nabehandeling Vervolgens wordt de huid per huidsegment gekoeld met een speciale koelingsroller en coldpacks. Kleine warme tintelingen of prikjes zijn wel voelbaar. Na de behandeling wordt een nabehandelings-crème aangebracht. Dat kan na de behandeling onbeperkt worden gebruikt om het herstel van je huid te bevorderen. Vervolgens wordt er een zonnebrand-crème aangebracht.

Resultaat De gefractioneerde laserbehandeling, zorgt ervoor dat fijne lijntjes vervagen, je rimpels minder diep worden en je huiddoorbloeding verbetert. Dat heeft als resultaat een egaler en frisser uiterlijk.

Aantal behandelingen Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig, elke behandeling geeft verbetering. Doordat het resultaat van de behandeling pas 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling zichtbaar is, wordt in de regel gestart met een kuur van 3 behandelingen. Collageen-opbouw is een proces dat tijd nodig heeft, daarom is het resultaat daardoor niet gelijk zichtbaar. Na 3 maanden plannen we een evaluatiemoment. Dan bespreken we of het behandelresultaat is bereikt of dat we een nieuwe behandelsessie starten. De pauze tussen de behandelingen is 4 weken.

Rode en ruwe huid Na de behandeling kan je huid er rood uitzien en wat ruw aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Gemiddeld heeft je huid 3 tot 10 dagen een licht gebruinde kleur en voelt wat ruw aan in de vorm van minuscule stipjes. Dat is het patroon van de laserpulsen, dat overigens voor anderen nauwelijks zichtbaar is.

Camouflage Na de behandeling mag je huid gecamoufleerd worden met minerale make-up. Huidzorg Delft werkt met de producten van Jane Iredale. Deze producten zijn dekkend, geven een goede bescherming en hebben ook kalmerende eigenschappen.

Tarieven

Ooggebied€ 175.00
Deel gelaat (bv wangen)€ 200.00
Gelaat€ 350.00
Gelaat en hals€ 390.00
Bovenlip€ 150.00
Rondom de mond€ 175.00
Voorhoofd€ 175.00
Hals€ 200.00
Decolleté€ 250.00
Mond en wangen€ 250.00

Vragen over hoe jij ook mooi oud kan worden?

Kennismakingsaanbod