Je cellen vernieuwen en collageen aanmaken voor een egalere, gladdere en frissere huid.

Microdermabrasie

Heb je een grove huidstructuur zoals grove poriën bijvoorbeeld, of heb je pigmentvlekken, littekens of rest-acne of fijne lijntjes van het wat ouder worden…..dat kunnen we allemaal aanzienlijk verbeteren met een aantal microdermabrasie-behandelingen. De structuur van je huid wordt gladder en egaler. Microdermabrasie wordt toegepast om dode huidcellen te verwijderen om zo je huid te stimuleren weer nieuwe cellen en collageen aan te maken.

Resultaat microdermabrasie

Resultaat Met microdermabrasie stimuleren wij de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen, zodat je een frissere en stralender huid krijgt. Bijvoorbeeld om je huidstructuur te verbeteren als je last hebt van grove poriën, littekens. We kunnen daarmee ook rest acne wegwerken of als je een droge of ruwe huid hebt die verzachten. Met microdermabrasie is het daarnaast mogelijk om oppervlakkige pigmentvlekken vervagen.

Apparaat Wij werken met het microdermabrasie apparaat Ultrapeel. De Ultrapeel zorgt voor een mechanische dieptepeeling met microkristallen. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen in je huid. Ook verbetert het je bloedcirculatie.

Microdermabrasie
ultrapeel-microdermabrasie

Therapieën

Doel behandeling Afhankelijk van de indicatie en het doel van de microdermabrasie-behandeling kiezen we in overleg voor een oppervlakkige of een middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij bij de meeste clienten gemiddeld 5 tot 7 behandelingen.

Hartje zomer De behandelingen worden met een pauze van drie weken tot een maand gegeven. In totaal duurt het vaak z’on half jaar. Hartje zomer doen we deze behandelingen niet, je huid moet zo min mogelijk worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Camouflage Na de behandeling kan je huid er rood en soms wat gezwollen uitzien. De behandeling is niet pijnlijk en voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. Jouw huid mag dan gecamoufleerd worden met minerale make- up. Huidzorg Delft werkt met de producten van Jane Iredale, deze producten zijn niet alleen dekkend, maar ze geven ook een goede bescherming.

Combinaties Afhankelijk van het doel van de microdermabrasie behandeling kunnen verschillende type behandelingen worden ingezet en worden gecombineerd met:

Tarieven

Microdermabrasie (incl dieptereiniging)30 min€ 95.00
Resultaat versnellen i.c.m. fruitzuren (AHA)45 min€ 120.00

Ondersteunende producten

Passende producten We geven onze cliënten ook altijd advies over passende producten om je huidklachten ook thuis goed te verzorgen. We verkopen de producten in onze praktijk. Op termijn zullen we op de website ook een webshop activeren. Hieronder vind je een lijst met producten die jouw behandeling verder ondersteunen:

Vragen over microdermabrasie en hoe wij jouw cellen kunnen stimuleren?

Kennismakingsaanbod