Een veilige en flinke oppepper van jouw huidconditie.

Peelings

Een ‘chemische’ peeling is een effectieve en eenvoudige manier voor het verbeteren van de huidconditie en zorgt voor een frisse uitstraling. Peelings zijn ook zeer geschikt voor acne, rosacea en/ of de littekens na acne. Ook kan een peeling worden gebruikt bij huidverbetering, zoals lichte rimpelvorming. 

Sfeer
Fraxx

Soorten peelings

Behandelingen Om de conditie van de huid op peil te houden adviseren wij je om regelmatig een peeling te laten uitvoeren. Tijdens het intakegesprek beoordeeld de huidtherapeut welke peeling het meest geschikt is. Het aantal behandelingen is afhankelijk van jouw huidtype en het huidprobleem dat wordt aangepakt.

Neostrata Peelings bestaan uit een combinatie van verschillende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld salicylzuur en glycolzuur. Wij werken met de professionele peelings van Neostrata. Om u een optimale behandeling te kunnen aanbieden, kunnen wij de volgende zuren/werkzame ingrediënten of combinaties hiervan inzetten:

 • Glycolzuur
 • Melkzuur
 • Salicylzuur
 • Amandelzuur
 • Koij acid
 • Retinol

Combinaties Afhankelijk van het doel van de peeling kunnen verschillende type behandelingen worden ingezet en worden gecombineerd. De Neostrata peelings kunnen gecombineerd worden om verschillende huidproblemen aan te pakken, met:

Therapie

Voorbereiding Voorafgaand aan de peeling wordt je huid eerst goed gereinigd en voorbereid met een ontvettende lotion. Dat zorgt voor een betere opname van de peeling. Vervolgens brengt de huidtherapeut de peeling in één of meerdere lagen aan. Je kan, afhankelijk van de intensiteit van de peeling, een lichte tot intensief prikkend gevoel ervaren. Zodra de peeling zijn optimale inwerktijd heeft bereikt wordt deze, indien nodig, geneutraliseerd. De behandeling wordt afgesloten met een nabehandelings-crème en een zonnebrandcrème.

Na de behandeling Na de behandeling kan je huid er rood uitzien en wat strakker aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Ook kan er 1 tot 3 dagen na de peeling een schilfering ontstaan. Dat geneest binnen 2 weken. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste. Blijf van eventuele velletjes en korstjes af, het is belangrijk dat de huid zelf geneest.

Camouflage Na de behandeling mag je huid gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij werken met de producten van Jane Iredale. Deze producten zijn dekkend en kalmeren en beschermen je huid tegelijkertijd.

Tarieven

Oppervlakkige peelingvanaf€ 56.00
Oppervlakkige + combinatie extra zuurvanaf€ 64.00
Middel/ Diep Peelingvanaf€ 80.00
Combinatie met Microdermabrasievanaf€ 95.00
Combinatie Retinol peelvanaf€ 115.00

Ondersteunende producten

Passende producten We geven onze cliënten ook altijd advies over passende producten om je huidklachten ook thuis goed te verzorgen. We verkopen de producten in onze praktijk. Op termijn zullen we op de website ook een webshop activeren. Hieronder vind je een lijst met producten die jouw behandeling verder ondersteunen:

 • Biretrix
 • Neostrata
 • Endocare
 • Coresa
 • Louis Widmer
 • Jane Iredale
 • Heliocare

Vragen over de verschillende peelings en welke voor jou geschikt is?

Maak gebruik van het kennismakingsaanbod.