We gaan rode vaatjes effectief verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Roodheid en vaten

Vaatafwijkingen kunnen je gezicht en/of je decolleté ontsieren. Wij kunnen vaatafwijkingen doeltreffend voor je behandelen. Ontsierende vaten op je lichaam kunnen we verminderen of geheel laten verdwijnen. De roodheid en vaatindicaties die wij met de Nordlys Ellipse (IPL) en de Gentle Max Pro kunnen behandelen zijn:

Fraxx
ipl-vaten-pr-huidkliniek huidzorg delft rijswijk
Nordlys

Verschillende therapieën roodheid en vaten

De behandelingen worden uitgevoerd met de Nordlys Ellipse IPL(Intense Pulsed Light), (VBEAM pulsed Dye laser; alleen in het Reinier de Graaf Ziekenhuis) of de Gentle Max Pro. Bij diffuse roodheid en diverse vaatafwijkingen biedt IPL of laser een doeltreffende en veilige oplossing. Wij adviseren je uiteraard de meest effectieve behandelmethode. Door het brede assortiment  aan verschillende IPL en laserapparatuur kunnen wij alle vaatafwijkingen op de meest effectieve manier behandelen.

Therapie De huid wordt gereinigd en de vaten worden afgetekend  met een huidpotlood. Tijdens de behandeld is het noodzakelijk om een bril te dragen ter bescherming van de ogen.

De IPL of laser geeft een puls met de juiste golflengte, die geabsorbeerd wordt door de aanwezige diffuse roodheid of vaten dat daardoor wordt verwarmd. Na de behandeling kan je huid wat warm/branderig aanvoelen.

Resultaat De diffuse roodheid of vaatafwijking wordt lichter of verdwijnt, daardoor krijgt de huid een egaler aanzien. Gemiddeld zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk voor een gewenst resultaat, in sommige gevallen zijn er meer behandelingen nodig. Verschillende factoren beïnvloeden het eindresultaat, zoals de diepte  en grootte van de vaten, de locatie, intensiteit van kleur, huidtype en zongedrag. Door de reactie van de huid direct na de behandeling kan de huidtherapeut een inschatting maken of de vaten reageren op de behandeling. De interval tussen de behandelingen is tussen  4- 6 weken. Deze tijd heeft je huid nodig om behandelde bloedvaatjes op te ruimen.

Na de behandeling Na de behandeling kan je huid er rood en gezwollen uitzien. Als nabehandeling wordt aloë vera geadviseerd.

Camouflage Na de behandeling mag de huid gecamoufleerd worden met minerale make-up. Huidzorg Delft werkt met de producten van Jane Iredale. De producten zijn dekkend, geven bescherming en hebben kalmerende eigenschappen.

Ondersteunende producten

Advies We geven je natuurlijk ook altijd advies over de verzorging je huid als je weer thuis bent. Over niet al te lange tijd zullen we hier ook een webshop openen. Nu kun je deze producten bij ons aanschaffen in combinatie met je behandeling. Hieronder vind je een lijst met de producten die wij aanraden, die jouw behandeling verder ondersteunen:

Tarieven

Spider Naevi€ 75.00
Neusvleugels€ 75.00
Neus€ 100.00
Enkele vaatjesvanaf€ 100.00
Kin€ 100.00
Wangen klein€ 150.00
Wangen uitgebreid€ 175.00
Wangen, kin en neus€ 195.00
Zijkanten hals€ 150.00
Beide handen€ 150.00
Voorhoofd€ 150.00
Gelaat€ 225.00
Decolleté€ 200.00

Gebruikte apparaten

Vragen over het effectief verwijderen van rode vaatjes?

Kennismakingsaanbod