Sebacia acne therapie

De unieke behandelmethode Sebacia acne-procedure is de nieuwste acne-behandeling van Nederland. Huidzorg Delft is de enige praktijk in Zuid-Holland die deze therapie mag aanbieden. In totaal is deze therapie op 5 plaatsen in ons land beschikbaar.

Deze innovatieve methode is geschikt voor alle types acne. Ook voor mensen die hun acne niet onder controle krijgen met reguliere acne-therapie. Of voor mensen die een alternatief zoeken voor orale medicatie; zoals antibiotica of Roaccutane.

sebacia-logo
candela-gentlemax-pro-logo
sebacia

Sebacia acne therapie

Oorzaken Acne ontstaat deels door overactieve, olie afscheidende klieren in de huid, die talgklieren worden genoemd. Tijdens de Sebacia acne-behandeling worden kleine gouddeeltjes (Sebacia micropartikels) via de huidporiën in de talgklieren gemasseerd, waarna de deeltjes met een laser worden opgewarmd. Acne wordt veroorzaakt door 3 factoren:

  1. Overmatige Sebum (talg) productie
  2. Vuil dat de poriën verstopt
  3. Woekering van bacteriën

Veilig De Sebacia acneprocedure is een behandeling die is gericht op deze drie oorzaken van acne. De laser die de Sebacia micropartikels opwarmt, wordt vaak gebruikt voor huidbehandelingen zoals ontharing. Studies hebben aangetoond dat Sebacia micropartikels veilig en efficiënt zijn bij de behandeling van gezichts-acne.

Therapie Voor een optimaal resultaat, adviseren wij de huid gedurende twee weken voor te behandelen met Effezel-gel. Dit product is op recept verkrijgbaar, het receptformulier wordt verstrekt tijdens het intakegesprek, dus voordat wordt begonnen met de Sebacia acne-behandeling.

De behandeling In drie sessies die 1 week na elkaar plaatsvinden wordt de Sebacia-behandeling uitgevoerd. Onze huidtherapeut brengt een serum met gouden microdeeltjes op je huid aan en masseert het in je huid. Het doel is om de gouden microdeeltjes in de poriën te brengen tot in de talgklier. Daarna word je huid behandeld met een laser. Wij  werken met de Gentle Max Pro waarmee we de gouden microdeeltjes verwarmen.

Resultaat Door de warmteontwikkeling in de olieproducerende klieren vermindert de talgproductie van de huid. Uit klinische onderzoeken is binnen 2-3 maanden na de laatste Sebacia-sessie verbetering van de acne gezien. Hoelang het resultaat zichtbaar blijft, is afhankelijk van je huid en jouw huidconditie. Het is mogelijk dat je het behandeltraject na 6 maanden of 1 jaar moet herhalen. Maar het is ook mogelijk dat na drie behandelingen je acne wegblijft!

Camouflage Na de behandeling kan je huid er rood en gezwollen uitzien. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Je huid mag dan wel gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij werken met de producten van Jane Iredale. Ze zijn niet alleen dekkend, maar geven ook een goede bescherming en hebben kalmerende eigenschappen.

Resultaat versnellers

De Sebacia acne-behandeling kan indien nodig in de maanden na de kuur worden ondersteund door:

  1. Reguliere acne-therapie.
  2. Peelings: Huidzorg Delft biedt verschillende typen peelings aan met elk hun specifieke eigenschappen. Met peelings verwijderen we onder meer de dode huidcellen waardoor het talg in je huid vermindert en het heeft tegelijk een egaliserend effect op je huid;
  3. Laserbehandeling bij rest acne, acne-littekens en huidverkleuringen; er wordt met verschillende lasers gewerkt. De lichtenergie bevordert de celdeling en weerbaarheid van je huid. Als gevolg van de warmteontwikkeling door de laser verminderen ook de ontstekingen.

Ondersteunende producten We geven je natuurlijk ook advies over de verzorging van je huidproblemen thuis. Hieronder vind je een lijst met producten die wij je aanraden en die je in combinatie met je behandeling in de kliniek kunt gebruiken. Deze producten zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in onze webshop.

Tarief

Sebacia€ 285.00 per behandeling

Gebruikt apparaat

  • Gentle Max Pro

Vragen over Sebacia acne-procedure?

Maak gebruik van het kennismakingsaanbod.