je benen of armen weer beter gebruiken door de Willie Fourie Fascia techniek

Willie Fourie Fascia Techniek

Bij Huidzorg Delft kan je met elke vorm van oedeem terecht voor een behandeling. De Willie Fourie Fascia techniek is een goede manier om klachten te verminderen.

LPG

Verschillende therapieën

Behandeling Om het oedeem te verminderen zijn verschillende behandelmethoden geschikt. Per persoon en per behandelindicatie wordt de behandeling op maat gemaakt. Vaak maken we gebruik van verschillende behandelmethodes, het tegelijk inzetten van verschillende technieken noemen we integrale oedeemtherapie.

Specialist De huidtherapeuten van Huidzorg Delft zijn allemaal specialist op het gebied van oedeemtherapie. We hebben de laatste kennis en ook apparatuur in huis, zoals endermologie om jouw best mogelijk zorg te kunnen bieden!

oedeem

Willie Fourie Fascia Techniek

De Willie Fourie Fascia techniek  is een behandelmethode die het bindweefsel van het hele lichaam met elkaar verbind en zorgt voor soepele bewegingen. Door een ongeval, operatie of bestraling kunnen er in de fascia lagen verklevingen ontstaan. Dit kan pijnklachten, strak gevoel in het weefsel en bewegingsbeperkingen veroorzaken. Door middel van intensieve massagegrepen worden de verklevingen losgemaakt waardoor klachten verminderen. Door het verminderen van verklevingen en het verbeteren van de doorbloeding heeft deze therapie een zeer positieve werking op lymfoedeem, littekens en radiofibrose.

Tarieven

Lipomassage30 min€   60.00
Lipomassagekuur 10 behandelingen€ 600.00
Oedeemtherapie30 min€   45.00 *

Vragen over de verschillende therapieën binnen de oedeemtherapie?

Kennismakingsaanbod