Wij werken samen met de poli dermatologie van Ziekenhuis Reinier de Graaf!

Kersenwratjes

Kersenwratjes zijn ook bekend onder de naam seniele angiomen. Het zijn goedaardige huidaandoeningen. Vrijwel iedere oudere persoon heeft een of meerdere wratjes op zijn lichaam.

Behandelingen kersenwratjes

Symptomen Kersenwratjes komen veel voor. Het is een onschuldige huidaandoening. In de puberteit kunnen deze rode zwellinkjes ontstaan, maar in de meeste gevallen ontstaan ze op middelbare leeftijd. Daarna kan het aantal angiomen toenemen. Het zijn half bolronde plekjes. Vaak zijn ze enkele millimeters groot. Ze komen nooit alleen en ze bevinden zich in grotere aantallen meestal op de romp van je lichaam.

Ontstaan Deze huidaandoening ontstaat door een plaatselijke toename van sterk verwijde vaatjes in je huid. Deze sterk verwijde vaatjes zijn normaal van aard. Sommige personen hebben een sterke aanleg om deze wratjes te ontwikkelen.

Behandeling Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid wratjes en van je persoonlijke wensen. Kersenwratjes kunnen succesvol behandeld worden door:

Bij Huidzorg Delft bieden we deze behandelingen aan in onze praktijken in Delft en Rijswijk. Benieuwd geworden? Neem dan contact op.

Ouderdomswratjes huidkliniek huidzorg delft rijswijk
electro-coag-gelaat huidkliniek huidzorg delft rijswijk

Vragen over hoe wij je kunnen helpen met je kersenwratjes?