Wij doen geen loze beloftes, wij zijn altijd eerlijk in ons advies!

Rimpels

Rimpels krijgen we allemaal. Fijne lijntjes geven mimiek aan ons gezicht, maar in de loop van jaren worden deze lijntjes steeds dieper. Voor sommigen onder ons een gevreesde verandering. De ene persoon krijgt sneller rimpels dan de ander, dit heeft onder meer te maken met genetische aanleg en hormonale veranderingen.

Behandelingen rimpels

Ontstaan Ook invloeden van buitenaf zorgen voor rimpelvorming. De grootste boosdoener is UV- straling, dat zorgt voor een afname van elastine vezels, met als resultaat verslapping van de huid. De eerste lijntjes worden vaak zichtbaar vanaf het 25e levensjaar, rond deze leeftijd neemt de aanmaak van collageen en elastine af. Andere factoren die een negatieve invloed op rimpelvorming hebben, zijn: roken, cafeïne, suiker, alcohol, stress, weinig slaap en medicatie.

Tips

  • Bescherm jezelf tegen de zon. Hiermee voorkom je op latere leeftijd huidproblemen zoals huidkanker, rimpels, goedaardige huidtumoren en pigmentvlekken;
  • Roken breekt elastine en bindweefsel af, waardoor eerder rimpels ontstaan;
  • Huidverzorging met Retinol (vitamine A) en vitamine C beschermt je huid tegen zonschade en veroudering.

Behandeling Wij hebben diverse innovatieve behandelmethoden voor rimpelvorming. Afhankelijk van het type rimpels wordt een therapie gekozen. In het intakegesprek bespreken we jouw klachten en beoordelen we je huid. Daarna bespreken we samen het behandelplan. Huidzorg Delft beschikt daarnaast over een breed scala aan effectieve huidverzorgingsproducten voor een verouderde huid.

Rimpels
Fraxx
Sfeer

Wil je weten wat wij voor je verouderende huid kunnen doen?