Wij werken samen met jou altijd aan het beste resultaat!

Striae

Bij striae is door overmatig uitrekking het onderhuidse bindweefsel onderhuids gescheurd, wat leidt tot lijnvormige striemen. Veel vrouwen vinden dit bij zichzelf ontsierend. Wij kunnen daar samen met jou iets aan doen als jij dat wilt.

Behandelingen striae

Ontstaan Het kan ontstaan door een zwangerschap, een snelle groei, maar ook onder invloed van bepaalde hormonen of langdurig gebruik van corticosteroïden. Deze liggen vaak wat verzonken in de huid en hebben een andere structuur dan de rest van de huid. In het begin zijn ze vaak paarsrood (striae rubra) later worden de striemen lichter (striae alba) van kleur.

Behandeling Huidzorg Delft beschikt over diverse innovatieve behandelmethoden om dit te behandelen. In het intake-gesprek bespreken we je klachten en beoordelen we je huid. Daarna bespreken het beste behandelplan met je. Bij een behandeling voor striae wordt er vaak gebruik gemaakt van de gefractioneerde laser:

Hiermee wordt de huidstructuur verbeterd waardoor het een stuk minder zichtbaar wordt. Wanneer er paarsrode strepen zichtbaar zijn, kan een vaatbehandeling worden ingezet met laser of IPL om de roodheid te reduceren.

striae huidkliniek huidzorg delft rijswijk
Striae

Vragen over hoe wij jouw striae kunnen minder zichtbaar kunnen maken?