Breng je huid tot rust en in balans met huidtherapie

Huidtherapie voor Delft en omstreken

Velen van ons krijgen te maken met huidproblemen zoals acne, huidtumor, littekens als gevolg van eerdere problemen. Dit kan erg hinderlijk zijn en zelfs je leven beïnvloeden. Hoe krijg je op een natuurlijke manier je stralende huid weer terug?

Voor een effectieve behandeling van huidproblemen zoals acne, littekens, brandwonden draait Huidzorg Delft haar hand niet om. De therapie verschilt per persoon en per huidprobleem. De behandeling wordt door ons afgestemd op de ernst van jouw probleem, de klachten die je hebt, eventuele medicatie die je gebruikt en de conditie van je huid. Het doel van de behandeling is het onder controle krijgen en je huid helpen zich te helen.

hd-huidproblemen

De eerste hulp begint thuis.
Start met je huid verbeteren.

Starten met huidtherapie

Wat zou het voor je betekenen als je problemen verminderen? We zien je graag in onze praktijk om te kijken naar waar je tegenaan loopt en hoe we dit kunnen verminderen. Je hebt gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig zodat verbetering ontstaat. Let op, dit is wel afhankelijk van de aard van jouw probleem. Om je kennis te laten maken hebben we een speciaal kennismakingsaanbod. Ontdek het hieronder.

Behandelingen

Electro Coagulatievanaf€ 40.00
Curettagevanaf€ 50.00
Cryotherapievanaf€ 60.00
Lasertherapievanaf€ 100.00