je benen of armen weer beter gebruiken door combinatie verschillende methodes

Medische behandelingen zoals Oedeemtherapie voor Delft en omstreken

Heb jij last van zwellingen en stijfheid? Na een operatie, bestraling of ongeval kan de afvloed van je lymfestelsel verstoord worden. Het overtollige weefselvocht wordt onvoldoende afgevoerd. Dit veroorzaakt (pijnlijke) zwellingen en stijfheid in de huid en onderliggende weefsels. Oedeemtherapie is gericht op het verwijderen van het overtollig vocht.

Bij Huidzorg Delft zijn we gespecialiseerd in Oedeemtherapie. Om het oedeem te verminderen zijn verschillende behandelmethoden geschikt. Per persoon en per behandelindicatie wordt de behandeling op maat gemaakt. Vaak maken we gebruik van verschillende behandelmethodes, het tegelijk inzetten van verschillende technieken noemen we integrale oedeemtherapie.

hd-huidproblemen

De eerste hulp begint thuis.
Start met vermindering van oedeem.

Starten met huidtherapie

Wat zou het voor je betekenen als je problemen verminderen? We zien je graag in onze praktijk om te kijken naar waar je tegenaan loopt en hoe we dit kunnen verminderen. Er zijn mogelijkheden tot vergoedingen vanuit je zorgverzekering. Bij een chronische indicatie komen de eerste 20 behandelingen uit je aanvullende verzekeringspakket. Vanaf de 21ste behandeling worden behandelingen dan vergoed uit de basisverzekering. Als je geen aanvullende verzekering hebt, zijn de eerst 20 behandelingen voor je eigen rekening, daarna kan je aanspraak maken op je basisverzekering. Om je kennis te laten maken nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Behandelingen

Lipomassage30 min€   55.00
Lipomassagekuur 10 behandelingen€ 500.00
Oedeemtherapie30 min€   55.00 *

Overtuigd? Maak gebruik van het kennismakingsaanbod.

Zie het kennismakingsaanbod