Wij geloven dat betere zorg ontstaat door samenwerking met artsen en professionals uit belendende disciplines

Samenwerkingspartners Huidzorg Delft

Huidzorg Delft werkt graag multidisciplinair. Want door kennis te delen realiseren wij betere zorg voor onze (toekomstige) clienten. Dat is waar wij voor staan. Wij komen dus graag in contact met jou als mede-professional! Hieronder staat een schema met onze behandelingen. Heb jij clienten die deze aandoeningen hebben en denk jij dat wij samen  de zorg kunnen verbeteren, dan neem alsjeblieft contact met ons op!

Wij werken nu al samen met de poli dermatologie van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Bijvoorbeeld als het gaat om het verwijderen van goedaardige tumoren. Wij werken ook samen met Gezond Leven Diëtiste, Berdien van Wezel. Vanuit de diëtiek is de behandeling van lymfoedeem en lipoedeem goed te ondersteunen met het juiste dieet.

Dalton Medical
Reinier de Graaf Ziekenhuis
Gezond leven diëtisten

Wij willen graag samenwerken met andere professionals!

Contact Met professionele zorgverleners uit belendende gebieden willen wij graag in contact komen met als doel zorg voor clienten te verbeteren.

Huisartsen We zouden bijvoorbeeld graag aan huisartsen laten zien welke baat mensen met oedeem kunnen hebben bij een adequate behandeling. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beschikking over endermotherapie, een apparaat dat door nog maar een handvol professionele praktijken is aangeschaft en wordt ingezet bij de behandeling van lymfoedeem. En dat terwijl de resultaten en de pijnverlichting zelfs voor clienten die al jarenlang oedeem hebben, een significante verbetering van de kwaliteit van leven kan opleveren.

Samenwerken? Ook werken we graag samen en als daar behoefte aan bestaat, komen we graag eens langs om jou en je mogelijke collega’s te vertellen over wat huidtherapeuten kunnen doen voor jouw clienten.

Indicaties Hieronder zie je een schematisch overzicht van de indicaties die clienten kunnen hebben, die wij ondersteuning en verlichting kunnen brengen. Heb je een vraag voor een client, neem dan alsjeblieft contact op.

Stroomschema