Reinier de Graaf Ziekenhuis

Dermatoloog René Tijssen is  een gewaardeerde samenwerkingspartner van Huidzorg Delft.

Naast de beoefening van reguliere dermatologie is hij  ook nog gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Binnen het huid- en lasercentrum ‘Reinier de Graaf ‘ van de ziekenhuis werkt dermatoloog Tijssen nauw samen met huidtherapeut Annamarie van der Meulen.

Door deze samenwerking wordt voor cliënten het maximale eruit gehaald; beide professionals brengen hun kennis samen in de behandeling en vullen elkaar dus  perfect aan in diagnostisering en behandeling.

Zoals  dermatoloog  De Roos, lid van de raad van advies van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) zegt:  Wat fysiotherapie is voor de orthopedisch chirurg, zal huidtherapie zijn voor dermatologen:  natuurlijke partners. Op de huid en laser kliniek ‘Reinier de Graaf’ wordt dit beeld bevestigd.

Tijdens  de speciale poli’s worden bijvoorbeeld goedaardige huidtumoren  gediagnostiseerd door de dermatoloog en die worden vervolgens door  de huidtherapeut netjes behandeld. Ook met behandeling met de vaat- en pigmentlaser,  maken we beiden gebruik  van elkaars ervaringen met deze apparaten. Verder blijkt soms tijdens een advies gesprek dat  een vraag aan de dermatoloog meer een huidtherapeutische vraag is  of  omgekeerd.  Door de samenwerking is er dan ook een  snel en goed  antwoord voor de cliënt  die de van de huid en laser kliniek ‘Reinier de Graaf’ bezoekt,  zegt René Tijssen.

De behandelingen voor goedaardige tumoren, pigmentvlekken en  vaatafwijkingen   kunnen dus met  licht- laserbehandelingen op de poli worden uitgevoegd door de huidtherapeut en de  dermatoloog. De spreekuren van de dermatoloog en huidtherapeut zijn aan elkaar gekoppeld waardoor veel behandelingen gezamenlijk worden uitgevoerd om zo aan cliënten de beste zorg te kunnen bieden.

Door kennis te nemen van de expertise van dermatoloog Tijssen wordt gelijk ook de kundigheid en kennis verder ontwikkeld. Annamarie van der Meulen zegt daarover: “Die kruisbestuiving en het blijven leren vanuit andere disciplines, is van grote meerwaarde. Dat is iets wat ik met Huidzorg Delft altijd zal nastreven.”

Reinier de Graaf Ziekenhuis
Poli Dermatologie

Afspraken maakt u via de poli.
Reinier de Graafweg 5
2625 AD Delft

www.reinierdegraaf.nl

Logo reinier de graaf
dermatoloog_tijssen