Marloes Bos

‘Een vlekkeloos eindresultaat, zodat we onze clienten

goed kunnen helpen!’

“Na een leerzame afstudeerstage in het voorjaar en de zomer van 2020 bij Huidzorg Delft ben ik vanaf september 2020 vier dagen werkzaam in de praktijk. Ik haal energie uit het mogen behandelen van mensen met verschillende huidproblemen en ik vind het een uitdaging om steeds weer opnieuw te onderzoeken hoe ik iemand het beste kan helpen. Verder ben ik leergierig en wil ik mezelf graag blijven verbeteren in het vak. Huidzorg Delft bied mij hiervoor een mooie kans, ik kan van mijn collega’s veel leren en doordat Huidzorg Delft zichzelf blijft ontwikkelen en vernieuwen zal ik continu worden uitgedaagd om verder te leren.

Naast mijn werk als huidtherapeut ben ik brandweervrouw bij de vrijwillige brandweer. Ik ben dan ook binnen Huidzorg Delft de aangewezen persoon voor de functie van BHV’er.

Afspraken maken Op maandag t/m vrijdag ochtend kan je bij mij terecht voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag. Dit kan persoonlijk door de praktijk binnen te lopen, telefonisch via 015-2561806 of door te mailen naar info@huidzorgdelft.nl

team huidzorg delft Marloes Bos

Opleidingen

  • HBO opleiding huid- en oedeemtherapie, Haagse Hogeschool
  • BHV & EHBO

Aangesloten bij

  • Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
  • Kwaliteitsregister Paramedici

Wil je een afspraak maken? Wij vinden het leuk om je helpen!