Maak een afspraak voor een video intake bij Huidzorg Delft

Om zorg op afstand te kunnen leveren hebben we de videoconsulten in het leven geroepen.
Het videoconsult kan het eerste intake gesprek bij ons op praktijk vervangen, hierdoor kunnen wij in de toekomst direct gaan behandelen.

Hoe werkt een videoconsult?

Op het moment dat er contact met één van de medewerkers van Huidzorg Delft is geweest over het inplannen van een videoconsult krijg jij van ons een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail zal de dag en het tijdstip staan waarop wij jou verwachten te kunnen bereiken voor het videoconsult. Tevens krijg jij een tweede mail van CLICKDOC, in deze mail staat een link + toegangscode om toegang te krijgen tot onze virtuele wachtkamer. Deze link werkt alleen in de internetbrowser Google Chrome of Safari, zorg dus voor een mobiel apparaat of laptop die over één van deze internetbrowsers beschikt, of download deze internetbrowsers ruim voor aanvang van het videoconsult.

Op de dag van het videoconsult is het belangrijk dat je een kwartier vóór de daadwerkelijke aanvang van het videoconsult de mail van CLICKDOC doorloopt. Log alvast in op onze virtuele wachtkamer. Het programma loodst jou automatisch door verschillende stappen om jouw microfoon, camera en internetsnelheid te controleren.

Heb jij al deze stappen doorlopen? Wacht dan op ons belletje.

Loop jij ergens tegen aan of werkt het programma niet mee? Bel ons dan op het vaste telefoonnummer: 015 2561806 en zullen wij jou door de stappen heen loodsen of een andere oplossing zoeken om jou toch te woord te staan.

Vraag een videoconsult aan

Vul hieronder het formulier in om een videoconsult aan te vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Velden met een * zijn verplicht

Ja, ik wil graag één keer per maand tools voor een gezonde huid.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ik ga akkoord met de privacy policy.