Veilig en doeltreffend krijg jij weer een stralende en egale huid.

Pigmentvlekken lasertherapie

Bijna iedereen heeft last van pigmentverkleuringen in de huid. Deze verkleuringen kunnen in het gezicht, je handen, decolleté of op andere plekken op je lichaam ontstaan. Als jij dat ook als cosmetisch storend ervaart, ben je bij Huidzorg Delft en Rijswijk aan het goede adres. Wij hebben verschillende effectieve therapieën om je daarmee te helpen.

ipl-vaten-pr-huidkliniek huidzorg delft rijswijk
Fraxx
laserontharen-geen-gezicht-zichtbaar-huidkliniek huidzorg delft rijswijk
Nordlys

Verschillende pigmentvlek therapieën

Laser en IPL Pigmentvlekken worden door ons behandeld met de IPL of laser. Zo worden pigmentvlekken, als ouderdomsvlekken, zonnevlekken, café-au-lait pigmentatie of storende sproeten veilig en doeltreffend verwijderd. Zo krijg jij weer een egale huid.

Geavanceerde apparatuur Huidzorg Delft beschikt over de allernieuwste en meest geavanceerde apparatuur voor het behandelen van pigment. Er wordt gewerkt met de Nordlys Ellipse IPL of de Gentle Max Pro. Voor diepere pigmentlaesies, zoals Melasma (zwangerschapmasker), maken wij gebruik van de Nordlys Fraxx Erbium Glass laser.

Therapie De huid wordt gereinigd en de te behandelen pigmentvlekken worden afgetekend met een huidpotlood. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om een bril te dragen ter bescherming van je ogen.

Afbreken De IPL of laser geeft een puls met de juiste golflengte, die geabsorbeerd wordt door het aanwezige pigment. Het pigment wordt zo sterk verhit dat het lichaam dit pigment zal afbreken. Na de behandeling ruimt het lichaam zelf het behandelde pigment op. Als gevoelssensatie kan warmte worden ervaren, de pulsen duren niet lang. Alleen de pigmentvlek wordt behandeld, de ‘gezonde’ huid wordt niet behandeld en blijft intact.

Resultaat De pigmentverkleuringen worden lichter of verdwijnen, daardoor krijgt de huid een egaler aanzien. Gemiddeld zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk voor een gewenst resultaat, in sommige gevallen zijn er meer behandelingen nodig. Verschillende factoren beïnvloeden het eindresultaat, zoals de diepte van het pigment, de locatie, de ontstaanswijze, de vorm, intensiteit van kleur, huidtype en zongedrag. Er kan geen garantie worden gegeven dat de pigmentvlekken bij iedere cliënt verdwijnen.

Reactie van je huid Door de reactie van de huid  direct na de behandeling kan de huidtherapeut een inschatting maken of de pigmentvlekken goed reageren op de behandeling. Daarnaast gaat de huidveroudering altijd door en kunnen er dus nieuwe pigmentvlekjes ontstaan, dat is zonneschade die al in de jaren ervoor is opgelopen. Een herhaalbehandeling kan dan gewenst zijn en is niet schadelijk voor de huid.

Na de behandeling De huid van je pigmentvlek kan er rood en donkerder uitzien, dit is een gewenste reactie. Meestal is die roodheid binnen een paar uur verdwenen.  Op de donkere verkleuring kan een oppervlakkig korstje ontstaan, dat binnen 2 weken geneest. Wanneer het korstje van de huid valt, is de pigmentatie lichter of verdwenen. Blijf van eventuele korstjes af, het is belangrijk dat de huid zelf geneest.   

Camouflage Na de behandeling mag je huid worden gecamoufleerd met minerale make-up. Huidzorg Delft werkt met de producten van Jane Iredale. De producten zijn dekkend, geven goede bescherming en hebben kalmerende eigenschappen.

Ondersteunende producten We geven jou ook altijd advies over de verzorging van je huid als je thuis bent. Hieronder vind je een lijst met producten die je bij ons kunt aanschaffen in combinatie met je behandeling. Over niet al te lange tijd openen we hier ook onze webshop en kan je de producten ook online aanschaffen.

Tarieven

Enkele vlekjes/klein oppervlak€ 100.00
Middelgroot oppervlak€ 125.00
Groot oppervlak€ 195.00
Beide handen€ 150.00
Decolleté€ 200.00

Vragen over het veilig verminderen en verwijderen van pigmentvlekken?

Kennismakingsaanbod